2 måder at spare plads i dit hjem

Plads er noget de fleste mennesker kommer til at mangle på et eller andet tidspunkt i deres liv. Måske følte man allerede, at man fra ganske ung manglede plads på værelset hjemme hos mor og far, og det kan i nogle tilfælde godt kun være begyndelsen. Når man flytter hjemmefra alene i en lille lejlighed, eller når man flytter sammen med sin partner i et hus, så kan det stadig godt være tilfældet, at man føler, at man mangler plads. Det er derfor smart, hvis man kender nogle smarte tricks til, hvordan man kan udnytte pladsen i sit hjem bedst. Her kommer der i hvert fald 2 måder til, hvordan man kan gøre det.

Med et køle-fryseskab sparer man plads i køkkenet

Et sted man kan spare plads er i køkkenet. Køkkenet er tit det sted i hjemmet, som kommer til at virke mest trængt, fordi man fylder det op med en masse forskellige ting. Der er da også det ved det, at der jo er mange ting, som man ikke rigtig kan undvære i køkkenet. En håndvask, et komfur, en ovn, et køleskab, en fryser og så videre. Man kan dog gøre det, at man køber et køle-fryseskab. Det som det egentlig er, det er et køleskab med frys i. Det vil altså sige, at i stedet for at have en fryser og et køleskab stående forskellige steder, og derved også fylde mere, så har man det hele samlet et sted. Så vil det for eksempel være sådan, at køleskabet er øverst, mens fryseren er nederst. Det er klart, at man så må accepterer, at man har lidt mindre plads af begge dele, men selvom det er sådan, så bør det ikke være noget problem. Den plads man sparer vil nemlig højest sandsynligt have mere betydning for en, end den plads man muligvis kommer til at mangle.

En køjeseng kan hjælpe i mangel på ekstra plads

Et andet sted man også nemt kan spare plads er inde i soveværelset. Hvis man nu har et værelse til to børn, så kan det være en god ide at anskaffe sig en køjeseng. Med en køjeseng sparer man jo nemlig den gulvplads en ekstra seng ville have taget. Og det kan altså betyde meget mere end man lige går og tror. Det kan jo for eksempel gøre, at man kan stille et skrivebord eller noget andet der i stedet, og på den måde kommer der flere møbler ind i værelset. Det kan også slet og ret bare gøre, at man får mere gulvplads som børnene kan lege på.

Det er altså ikke svært at høre, at der er mange ting man kan gøre for at spare plads i sit hjem. Disse ideer ovenfor er blot nogle få udvalgte, men man kan jo sagtens selv tage tankerne bag dem og føre over til nogle andre møbler eller andre værelser. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og man skal ikke være bange for at forsøge.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *