salg

1 år siden |  0 comments  |  Bodilsens Strøtanker

Hvis du overvejer at sælge din bolig vil du selvfølgelig gerne have så meget for den som muligt - derfor får du her 3 gode tips til hvordan du nemt kan gøre din bolig mere værd.

1 - Hav noget på væggene


Undersøgelser har igen og igen vist at når man har noget på væggene ser hjemmet meget mere indbydende ud, og folk vil derfor naturligt værdisætte boligen højere.

Det kan være wallstickers eller plakater, det gør ikke så meget, det vigtigste er bare at der er noget, og at det passer med den øvrige indretning.

2 - Brug et par timer på at ordne småfejl


Hvis du har boet i din bolig i nogle år vil der ganske naturligt komme en masse små skavanker - noget maling der skaller af, nogle huller der lige skal fikses, nogle revner der er kommet i kanterne og alt sådan noget. Det er helt naturligt, og noget som kommer når man bor i et hjem.

Men hvis du bruger et par timer på at fikse alle disse småfejl (bare overfladisk, det er fint nok) ser de potentielle købere dem ikke, og det tæller også op i deres vurdering.

3 - Pas godt på haven


En have der er velholdt sælger bare bedre end en der ikke bliver gjort så meget ved, og derfor kan det godt betale sig løbenede at bruge tid på at holde haven ved lige. Køber du en robotplæneklipper tager græsplænen ikke så lang tid, og du kan også få hjælp til resten fra din lokale gartner.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få hjælp til fældning af træer

Træer er smukke med alle deres blade og alt deres liv. Om sommeren sidder der solsorte og svaler som kvidrer i de grønne toppe, og har man et par af dem i sin have, så er det som om at hele naturen er lidt tættere på én. Det er af samme grund vi nyde...

Få hjælp til at slå din store græsplæne

Det er skønt med en stor have og en stor græsplæne, men man kan hurtigt bruge rigtigt meget tid på at slå den. I en presset hverdag med arbejde og familie, kan det derfor nemt blive en sur og stressende pligt. Her i artiklen har vi kigget på de fors...

3 ting at huske når man flytter til et varmt land

Hvis du som nytårsforsæt har valgt at starte på en frisk og flytte til et land, hvor vinterdepressionen aldrig rammer, så kan du med fordel læse videre. Når man flytter til mere tropiske lande fra Danmark, er der flere ting, som er vigtige at have i...