3 Nemme Tricks Der Gør Din Bolig Mere Værd

Hvis du overvejer at sælge din bolig vil du selvfølgelig gerne have så meget for den som muligt – derfor får du her 3 gode tips til hvordan du nemt kan gøre din bolig mere værd.

1 – Hav noget på væggene

Undersøgelser har igen og igen vist at når man har noget på væggene ser hjemmet meget mere indbydende ud, og folk vil derfor naturligt værdisætte boligen højere.

Det kan være wallstickers eller plakater, det gør ikke så meget, det vigtigste er bare at der er noget, og at det passer med den øvrige indretning.

2 – Brug et par timer på at ordne småfejl

Hvis du har boet i din bolig i nogle år vil der ganske naturligt komme en masse små skavanker – noget maling der skaller af, nogle huller der lige skal fikses, nogle revner der er kommet i kanterne og alt sådan noget. Det er helt naturligt, og noget som kommer når man bor i et hjem.

Men hvis du bruger et par timer på at fikse alle disse småfejl (bare overfladisk, det er fint nok) ser de potentielle købere dem ikke, og det tæller også op i deres vurdering.

3 – Pas godt på haven

En have der er velholdt sælger bare bedre end en der ikke bliver gjort så meget ved, og derfor kan det godt betale sig løbenede at bruge tid på at holde haven ved lige. Køber du en robotplæneklipper tager græsplænen ikke så lang tid, og du kan også få hjælp til resten fra din lokale gartner.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *