5 ideer til smartere hjem med magneter

Magneter har mange utrolig smarte funktioner, som man med snilde kan bruge i hjemmet til at skabe et nemmere og langt mere struktureret liv. For lige netop det med strukturen er noget, som mange, særligt børnefamilier, kan have svært ved at skabe.  Hvis man prøver at kigge her hvor de har magneter til alt mellem himmel og jord, vil man hurtigt finde en hel del inspiration, og de fleste vil højest sandsynligt også blive overrasket over, hvor mange forskellige typer af magneter, der findes, og hvordan de alle sammen kan bruges i forskellige forbindelser i hjemmet, som kan gøre livet langt nemmere for børnefamilier såvel som alle andre familier.

I det følgende vil der blive præsentere 5 ideer til, hvordan man kan gøre hjemmet smartere og mere struktureret ved hjælp af magneter. Forhåbentlig kan man finde lidt inspiration til, hvordan man kan gøre hele hverdagen langt nemmere, mere struktureret og mere farverig.

Først og fremmest er der det mest klassiske, nemlig at få en magnettavle hængt op i køkkenet. Dette er den første idé, og mange af de følgende idéer tager udgangspunkt i, at man kan gøre brug af en sådan magnettavle eller blot sit køleskab. For hvis først man har en magnettavle åbner sig en masse muligheder. Magnettavlen kan nemlig kombineres med en masse forskellige magneter, og derudover er der også mulighed for, at man skrive og tegne på denne tavle, hvis man vinder den rigtige farve tavle med tilhørende tuscher. Hvis man ikke er så heldig at være ejer af en magnettavle, kan en anden god idé være, at man skaffer sig noget magnetmaling, og på den måde kan gøre en overflade magnetisk, som dermed kan bruges som magnettavle.

Skab den strukturerede hverdag med magnet

Den første idé til, hvad man kan gøre på sin magnettavle er, at man kan skaffe sig en magnet med ringbindsmekanisme, da man på den måde hver uge kan hænge ugens ugeplan eller lektieplan op på tavlen, så man er sikker på, at man husker at dette bliver passet. Derudover kan almindelige farvede magneter være gode, når man ønsker at hænge et hyggeligt billede eller måske en avisartikel op på magnettavlen. En klassisk magnet er langt mere praktisk med ting, der er permanente, mens de mere flygtige ting passer bedre med en form for ophængningsmekanisme. Man kan få disse stærke magneter i alle mulige farver og former, og man kan derfor sagtens finde noget, der passer netop til jeres bolig.

Brug køleskabsmagneter til at pynte boligen op

Dog behøver magneter nødvendigvis ikke at have en praktisk og funktionel effekt. Den 5. idé til hvor magnet kan hjælpe med at skabe et smartere hjem, er ved, at man pryder sit køleskab med flotte bogstavsmagneter, hvor børnene kan få lov til at skrive fjollede ting eller, at man har nogle søde magneter med dyr på. Derudover kan magneter også bruges til at mindes gode ferier, da man over hele verden kan få køleskabsmagneter, der repræsenterer forskellige dele af verdenen.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *