mand i solskinsoplyst skov med tilbud

1 år siden |  0 comments  |  Byggeri og Håndværk

Trænger værelserne derhjemme til en opfriskning eller en ny farve?

I efteråret er det begrænset, hvor meget tid der skal bruges på haven, og mørket falder tidligere og tidligere på. Det er det ideelle tidspunkt at give boligen en omgang maling.En genopfriskning af farverne på væggene eller måske nogle helt nye farver er en god måde, at få skabt noget forandring i hjemmet på. Vinteren er lige rundt om hjørnet og det er nogle mørke og kolde måneder som vil gå os i møde.En farvestrålende vinter, med vægge der oser af hygge og varme, vil helt klart gøre vintermånederne mere stemningsfyldte, og man vil glæde sig til indendørshyggen med familien. Der er netop nu mange penge at spare på maling hos https://nordicmaling.dk. Gå blot ind på vores hjemmeside og lad dig inspirere af det brede udvalg af farver.


Er det måske facaden eller træværket, der trænger til en omgang?


Efterårssæsonen er gået i gang, og det er ved at være sidste udkald for at male din facade og dit træværk. Der er nemlig specifikke vejrforhold, der skal tages hensyn til for at sikre det bedste resultat. Det anbefales eksempelvis ikke at male i direkte sol, fordi produkterne vil tørre for hurtigt. Konsekvensen er et stribet og struktureret resultat. Derudover vil produkterne heller ikke trænge ind i overfladen.

Generelt er de bedste forhold tilstede når:

  • Der ikke er fugt på facader og træværk

  • Dagtemperaturen er mellem 10 og 25 grader

  • Luftfugtigheden er under 80% ( I udendørs træværk må fugtigheden være max 18%, og i vinduer og døre være max 15%).


Uanset om det er indendørs eller udendørs flader du vil male, så kan du netop nu glæde dig over, at hos Nordicmaling.dk er der masser af penge at spare i efteråret, så det er nu du skal slå til!

Klik ind på Nordicmaling.dk og lad dig inspirere af de mange tilbud og brede udvalg af maling, materialer og meget mere. Har du brug for hjælp er du naturligvis velkommen til at kontakte os, vores medarbejdere er eksperter inden for alle produkterne på siden og sidder klar til at hjælpe dig.
Du kan sidde derhjemme i fred og ro og når det passer dig og købe den maling og de materialer du skal bruge. Du slipper for selv at hente og slæbe din maling hjem, vi skal nok sørge for, at det bliver leveret direkte til dig – og vi lover en lynhurtig levering, så du kan komme i gang med det samme!

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Tag din villa til det næste niveau med et tegltag

Uanset om du bor i udkanten af Greve, i hjertet af Roskilde, i Køge centrum eller i en villa et hvilket som helst andet sted i landet, er og bliver et villahus flottest med et tegltag. Om end der kan være delte meninger om dette, kan man blot tage et...

Skal du bruge en tømrer til opgaven?

Som så mange andre danskere har du sikkert tit gået og bøvlet med at få fikset noget i huset, og sikkert også ofte med stor succes. Men har du overvejet, om reparationerne i huset måske i virkeligheden burde udføres af en tømrer? Ikke fordi du ikke s...

Brug en kvalificeret elektriker

De fleste mennesker har stået i situationen, hvor de har haft problemer med relæet, en lampe eller andre ting der involvere elektronik. I nogle tilfælde, vil man selv være i stand til at løse problemet, hvis man bare er sikker på de sikkerhedsmæssige...