Få hjælp til fældning af træer

Træer er smukke med alle deres blade og alt deres liv. Om sommeren sidder der solsorte og svaler som kvidrer i de grønne toppe, og har man et par af dem i sin have, så er det som om at hele naturen er lidt tættere på én. Det er af samme grund vi nyder at gå turer i skoven, eller tage ned i den lokale park. Vi ser det overalt når solen begynder at kommer frem efter en lang vinter. Folk sætter sig på græsset for at sole sig, for at læse deres bøger og for at drikke øl. Men selvom træer er smukke, så er de også nogle gange i vejen.

Derfor kan det blive nødvendigt at fælde et træ. Hvis man har en dejlig have med mange træer, så kan de desværre ende med at skygge for solen. Desuden kan det være svært at holde ens have flot. Mange træer giver mange blade, og de blade falder på ens græsplæne. Der ligger altså meget ekstraarbejde i at holde en have som er fyldt med træer. Ønsker man at opleve flere timer af solens livgivende stråler igennem sommeren, så kan det være nødvendigt med at fælde et eller flere.

Fældning af træer kræver professionel hjælp – specielt hvis de er store

Med mindre man har stor personlig erfaring med træfældning, så er det ikke noget man selv bør kaste sig ud. Der er en væsentlig sikkerhedsrisiko forbundet med det. Fældning af træer er ikke blot at tage en økse og gå i gang, som var det en tegnefilm.

Man behøver ikke at få en professionel ud hvis der blot er tale om mindre træer. Bor man ude på landet, er der næsten altid en nabo eller en genbo som har en motorsav. I det tilfælde kan man bede ham eller hende om hjælp. En person som ejer en motorsav vil ofte også vide hvordan man bruger den. De vil derfor også vide hvordan man fælder et træ

Det kan være trist at fælde et træ, men nogle gange er det nødvendigt

Det er ikke kun på grund af lyset at man skal overveje træfældning i ens have. For mange vil det virke en smule kynisk at fælde et træ blot så man kan få mere lys på sin terrasse. Men der kan være mange andre gode grunde til det. Måske har man opdaget at ens tagrender bliver stoppet til med blade. Det er fordi at alle træer fælder de blade de skyder. Det er naturligt, men det kan også skabe mange problemer for ens hus.

For eksempel kan det skabe problemer med fugt. Blade kan ligge i alle revner og sprækker og hvis de får lov til det længe nok, så rådner de. Planter er naturlige og organiske hvilket betyder at de mest består af vand. Derfor kan mange store træer i nærheden af ens hus ende med at give fugt problemer. Træfældning kan altså nogle gange være nødvendigt.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *