Køb bolig med en boligadvokat

Når du er på markedet efter en ny bolig er det vigtigt at huske, at den mægler du taler med er repræsentant for sælger. Men hvem er så din repræsentant og hvordan sikrer du dig den bedst mulige købsaftale?

Ved at søge bistand hos en boligadvokat kan du være sikker på, at du er sikker på at alt er i orden inden du underskriver en købsaftale. På den måde kan du sove roligt om natten mens salget er under forhandling.

Hvad koster en boligadvokat?

Rigtig mange undgår at kontakte en boligadvokat i forbindelse med køb af ejendom, fordi de har en forventning om, at det bliveren dyr fornøjelse. Ordene advokat og billig er ikke to man ofte forbinder med hinanden.

MEN, når det kommer til huskøb, er der faktisk rigtig mange penge at spare ved at finde en god, lokal boligadvokat. Du får nemlig en advokat, der ikke bare har erfaring indenfor forhandling af købsaftaler, men også en, der har udbredt kendskab til området og de kvadratmeterpriser, der er i det givne område.

Derfor er du helt sikker på at den pris du ender med at betale for din nye bolig, er helt rimelig og fuldt lever op til de gennemsnitlige priser i området ud over den stand huset du køber er i.

Som udgangspunkt kan en god boligadvokat derfor i rigtig mange tilfælde tjene sin løn ind mange gange på de forhandlinger, der foretages på prisen.

Priserne i kroner og ører er meget forskellig, men du kan som udgangspunkt gå ud fra at skødeskrivning og tinglysning (uden afgift), refusionsopgørelse og berigtigelse af bolighandlen koster mellem 3000 og 8000 kr. Den gennemsnitlige pris for selve køberrådgivningen ligger på mellem 5000 og 10.000kr alt afhængigt af hvor meget tid, der er brugt.

Læs med på linket, hvis du gerne vide mere om fordelene ved en boligadvokat.

Lækkerier til din nye bolig

Når først købsaftalen er underskrevet og du kan flytte ind i dit nye hus, er det tid til at skabe det hjem, du og din familie drømmer om.

At skabe et hjem kræver mere end de rigtige rammer, det kræver også møbler, kunst og pynt, der afspejler jer og jeres værdier som familie.

Det kan gøres på ligeså mange måder som der er mennesker i verden, derfor kan det være svært at overskue. Heldigvis er der masser af inspiration til lækre møbler at hente på nettet.

Jeres nye hjem skal være et sted, hvor I kan slappe af og være familie sammen på jeres præmisser. Derfor er det vigtigt, at I alle føler jer hjemme og tilpas i de nye omgivelser.

Det gøres ved at skabe fælles rum, hvor I alle kan være sammen. Klassisk, hyggeligt og med masser af muligheder for at slappe af sammen.

På den anden side er det ligeså vigtigt, at I kan skabe hver jeres individuelle space, hvor det er muligt at trække sig tilbage og være sig selv.

Find inspiration til de seneste trends og de tidløse klassikere her.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *