Kloak-TV

7 måneder siden |  0 comments  |  Byggeri og Håndværk

Er der noget i dit kloaksystem der går i stykker, kan du hurtigt være i problemer. Adgang til fungerende afløb er noget, vi tager for givet, og hvis vi pludselig mangler det, vil vi se hvor afhængige vi er af det. Så har man selvfølgelig brug for en erfaren blikkenslager, og det kan være en god idé at lede efter en, der benytter sig af tv-inspektion. Denne nye teknologi gør det meget nemmere af diagnosticere og rette op på problemerne, hvilket vil spare både tid og penge. Af flere årsager er tv-inspektion den bedste måde at få repareret sit kloaksystem på, og især hvis man lever i nærheden af Struer eller Holstebro, er man heldig, da der her bor mange dygtige blikkenslagere, der benytter denne teknik.

En ny og innovativ måde at løse kloakproblemer på


En tv-inspektion handler egentlig bare om, at man bruger en fleksibel ledning, hvor der sidder et vandtæt kamera for enden. Hvis man er god til at styre ledningen, kan man tviste den ind i alle mulige rør, og på den måde se indersiden uden selv at skulle derind. Det er gode nyheder, da blikkenslageren ellers selv skulle kigge ind i rørene, eller måske endda grave hele systemet op. Denne tilgang vil altid være dyrere, når man ikke ved, hvad man kigger efter.

Ved at bruge tv-inspektionerne, kan blikkenslageren inspicere alle rørene, og se revner, stopninger og defekte installationer. Så vil man blive rådgivet om, hvad der skal gøres, og hvor meget det vil koste - og den mindskede usikkerhed vil sænke prisen betydeligt.

Få undersøgt kloaken præventivt


Der kan være mange gode grunde til at bestille et eftersyn med tv-inspektion, selvom systemet virker, som det skal. Mange problemer kan nemlig spottes af dette system, længe før de bliver store nok til at påvirke hverdagen, og på den måde kan man præventivt løse problemerne - hvilket også sparer mange penge. Især hvis ens kloaksystem er gammelt, er der gode grunde til at få lavet regelmæssige eftersyn, da sådanne systemer er ekstra sårbare overfor tilgroning og sammenfald i forhold til nyere rør. Hvis du bor i Struer eller Holstebro og omegn, er du heldig på dette punkt. Der er i disse to byer mange virksomheder, der til en billig pris tilbyder regelmæssig tv-inspicering af kloakledningen, hvor eventuelle problemer og fremtidige problemer bliver opdaget. Du vil her blive vejledt i, hvad den bedste fremgangsmåde er, og hvad det vil koste, og så vil virksomheden spule kloaken ren, for på den måde gøre det mindre sandsynligt, at der kommer nye skavanker.

Hele inspiceringen bliver optaget på video, og udleveret som CD eller DVD. Så kan man, når man har tid, kigge undersøgelsen igennem og selv sikre sig, at alt er, som det skal være. Du har dermed helt kontrol og overblik over din situation hele vejen igennem, og vil kunne tage kvalificerede beslutninger. Der er mange penge at spare ved at lave en aftale med sådan en virksomhed, og i det hele taget at vælge arbejdere, der benytter sig af tv-inspektioner.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Tag din villa til det næste niveau med et tegltag

Uanset om du bor i udkanten af Greve, i hjertet af Roskilde, i Køge centrum eller i en villa et hvilket som helst andet sted i landet, er og bliver et villahus flottest med et tegltag. Om end der kan være delte meninger om dette, kan man blot tage et...

Skal du bruge en tømrer til opgaven?

Som så mange andre danskere har du sikkert tit gået og bøvlet med at få fikset noget i huset, og sikkert også ofte med stor succes. Men har du overvejet, om reparationerne i huset måske i virkeligheden burde udføres af en tømrer? Ikke fordi du ikke s...

Brug en kvalificeret elektriker

De fleste mennesker har stået i situationen, hvor de har haft problemer med relæet, en lampe eller andre ting der involvere elektronik. I nogle tilfælde, vil man selv være i stand til at løse problemet, hvis man bare er sikker på de sikkerhedsmæssige...