2 år siden |  0 comments  |  Byggeri og Håndværk

Der er ingen tvivl om, at et nyrenoveret badeværelse kan være både lækkert og behageligt - eksempelvis er det væsentligt rarere ved toiletbesøg og badning. Men udover at et nyt badeværelse kan være med til at forøge livskvaliteten som intet andet rum i boligen, så kan det nyrenoverede badeværelse også være med til at forøge ejendomsværdien væsentligt; og dermed tjene sig selv hjem. For de fleste købere er et nyrenoveret badeværelse et stort plus, hvilket forøger ejendomsværdien.

Det betaler sig at få renoveret badeværelset!


Selvom at et nyrenoveret badeværelse er rart at få etableret, så kan der ikke lægges skjul på, at udgiften bestemt ikke er i det små i forhold til diverse andre renovationer af boligen. Derfor kan prisen faktisk ødelægge den ellers så dejlige oplevelse det ofte er at få etableret nyrenoveret badeværelse - men det er der faktisk ikke nogen grund til.
Var det fordi at det nye badeværelse udelukkende var for æstetikkens skyld, ville det være forståeligt nok, at der kom en slumrende hovedpine når regningen blev modtaget. Men det er faktisk ikke. Udover at det naturligvis er skønt at få et nyt badeværelse så længe man nu engang måtte bo der endnu, så stiger ejendomsværdien naturligvis også, da de nye købere synes, at et nyt badeværelse er mindst ligeså behageligt som dig.
Hvor meget ejendomsværdien præcis stiger, afhænger naturligvis meget af det konkrete tilfælde, men ofte kan en rådgiver være til god hjælp til at vurdere hvor meget et nyt badeværelse måtte øge ejendomsværdien.

Prisen på renovering af badeværelset


Badeværelset er dét lokale i boligen som kan være med til at løfte livskvaliteten mest, men der er heller ingen tvivl om at badeværelset er det lokale som er det dyreste at få renoveret pr. m2. Det skyldes bl.a. den komplicerede VVS, det dyre badeværelsesgulv og generelt at badeværelset skal kunne modstå fugt og vand, som det næsten dagligt bliver påført.
Prisen på renovering af et badeværelse er meget forskelligt, og afhænger hovedsageligt af, hvor omfattende renoveringen skal være. Skal du have etableret nyt VVS, evt. udvidet pladsen og etableret nyt badeværelsesgulv - ja, så bliver prisen forholdsvist høj. Det kan være alt mellem 70.000 kroner og 110.000 kroner. Skal du derimod kun forbedre det æstetiske i badeværelset, bevæger priserne sig ofte kun mellem 40.000 kroner og 70.000 kroner. Du kan se flere priser på nyt badeværelse her.

Et ansigtsløft eller komplet renovering?


Som nævnt tidligere kan man vælge kun at give badeværelset et 'ansigtsløft', hvilket er væsentligt billigere i forhold til en komplet renovering. Det er ofte en god ide hvis pengepungen er snæver, men det kan modsat i nogle tilfælde være en dårlig ide, hvis badeværelset er gammelt og trænger til nyt VVS. Ofte kan det være en god ide at drøfte situationen med en professionel bygningsrådgiver, som kan vurdere i det enkelte tilfælde.

Billigste tilbud på nyt badeværelse


Da det som tidligere beskrevet ikke er billigt at få et nyt badeværelse, kan det i høj grad betale sig at undersøge markedet og finde det billigste tilbud på et nyt badeværelse.
Ofte kan det betale sig at lave en simpel Google-søgning på nyt badeværelse. Her vil du finde en række håndværkere der kan give et tilbud. Grib derefter telefonen, og ring dem op, og få deres bud på prisen. Derefter kan du vælge det billigste eller bedste tilbud. Det vil som regel give det bedste tilbud.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Tag din villa til det næste niveau med et tegltag

Uanset om du bor i udkanten af Greve, i hjertet af Roskilde, i Køge centrum eller i en villa et hvilket som helst andet sted i landet, er og bliver et villahus flottest med et tegltag. Om end der kan være delte meninger om dette, kan man blot tage et...

Skal du bruge en tømrer til opgaven?

Som så mange andre danskere har du sikkert tit gået og bøvlet med at få fikset noget i huset, og sikkert også ofte med stor succes. Men har du overvejet, om reparationerne i huset måske i virkeligheden burde udføres af en tømrer? Ikke fordi du ikke s...

Brug en kvalificeret elektriker

De fleste mennesker har stået i situationen, hvor de har haft problemer med relæet, en lampe eller andre ting der involvere elektronik. I nogle tilfælde, vil man selv være i stand til at løse problemet, hvis man bare er sikker på de sikkerhedsmæssige...