Sådan udskifter du dine vinduer

Udskiftningen af dine vinduer behøver ikke at være et overskueligt projekt, hvis du bare ved, hvordan du skal gribe det an. Hvis du ønsker at udskifte dine vinduer, så kan du selv gøre det eller du kan få professionelle til at gøre det for dig. Begge dele er en mulighed, og det kommer an på dine egne ambitioner og evner. 

Udskiftningen af vinduer i hjemmet kan være en rigtig god ide, hvis de nuværende vinduer ikke lever op til kravene. Det er en god investering og kan spare dig mange penge i sidste ende. Ved en udskiftning af vinduerne, så kan du spare penge på varmeregningen, da den rette isolation gør underværker. Hvis vinduerne er utætte, så siver varmen ud og der er derfor også miljømæssige fordele ved at udskifte vinduerne i hjemmet, da du vil spare miljøet for en stor mængde CO2.

Hvis man ønsker selv at udskifte sine vinduer, så er der nogle punkter man skal være opmærksom på. Når man skal montere et vindue, så kræver det, at man har styr på processen før man går igang. En stor del af arbejdet ved at udskifte et vindue er at have styr på de korrekte mål. Hvis målingen til de nye vinduer ikke er helt præcis, så er projektet dømt til at fejle. Når man skal måle op til sine nye vinduer, så findes der ikke et bestemt mål, som du kan regne med og det er vigtigt, at du læser på dine nye vinduer, hvilke mål vinduerne kræver.

Ved monteringen og opmålingen til dit nye vindue, så skal du måle karm målet til det nye vindue. Her er det vigtigt at du husker plads til fugemassen, der skal holde på vinduet. Hvis dette ikke er med i dine mål, så kan vinduet ikke sidde fast i det ønskede karm hul. Når du har styr på målene, så skal du sørge for at lave en opklodsning i vatter, som vinduet skal placeres på. Derefter skal vinduet justeres med kiler, så den sidder lige i hullet. Hvis du ønsker yderligere hjælp til monteringen af dit nye vindue, så kan du med fordel se nogle af de mange gør-det-selv videoer, der er på nettet, hvor der er en fin gennemgang af at montere et vindue.

Få hjælp fra en professionel 

Hvis du føler, at det er et stort projekt selv at isætte dine nye vinduer, så kan du få eksperterne hos Klarvinduer.dk til at hjælpe dig. Når du vælger at bruge en af deres eksperter, så kan de også stå for opmålingen af dine nye vinduer eller du kan bestille vinduerne efter special mål, så de passer til hullet fra de gamle vinduer.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *