Skal du bruge en tømrer til opgaven?

Som så mange andre danskere har du sikkert tit gået og bøvlet med at få fikset noget i huset, og sikkert også ofte med stor succes. Men har du overvejet, om reparationerne i huset måske i virkeligheden burde udføres af en tømrer? Ikke fordi du ikke selv kan, men fordi at tømrerens resultatet ofte er endnu bedre – og så står du ikke selv med ansvaret, hvis der skulle gå noget galt.

I hvert fald er der masser af muligheder for at finde en tømrermester i Roskilde og København, hvis du står og mangler tømrerhjælp. Mange tømrerfirmaer tilbyder både totalløsninger, men laver også gerne mindre opgaver. Men det er klart, at jeg større opgaver, der skal laves, jo større er den samlede mulighed for rabat i sidste ende. Derfor er der også mange ting, som giver god mening selv at lave. I indlægget her, skal vi se på, hvad der giver mening selv at lave og hvad tømreren med fordel kan stå for.

Du kan klare mange opgaver selv

Når man ejer sit eget hus, er det en stor fornøjelse at vedligeholde det og forbedre det, og dermed gøre rammen for sin familie endnu bedre. Og man kan roligt give sig i kast med en masse ting selv i forhold til at hus-reparationer.

Det giver sig selv, at ting som at male, slibe gulv, sætte hylder og lamper op eller skifte greb i køkkenet er noget man kan lave, hvis man har en lille smule tømrersnilde. Der er heller ikke noget i vejen for selv af lægge fliser eller bygge en terasse, hvis du har styr på, hvordan man gør. Hvis du vil bygge hegn, er det også snildt noget, du selv kan gøre.

Hvis du på nogen måde føler dig usikker, men stadig gerne selv vil give dig i kast med hus-reparationer, kan du selvfølgelig altid konsultere en tømrer. Mange vil hellere end gerne give gode råd. Det kan også være, at du er heldig at have en tømrer i familien eller vennekredsen?

Tømreren er der for at hjælpe dig

Medmindre du selv er uddannet tømrer, er der visse opgaver som det giver god mening at lade en professionel udføre, eller om ikke andet være sparringspartner på. Skal du have lavet en tilbygning på huset eller eller lagt nyt tag eller gulv, er det en god ide at gøre det i samarbejde med en tømrer, da disse opgaver kan give nogle slemme resultater, hvis det ikke gøres ordenligt.

En anden ting man med fordel kunne bruge en tømrer til er udskiftning af vinduer og døre samt udbedring af forsikringssager, da der her er nogle krav, som udførelsen skal leve op til, hvorfor der er brug for professionel ekspertise.

Faktisk kan det forringe værdien af dit hus væsentligt, hvis beboelseskvaliteten forringes af en dårligt udført opgave. Men det kan selvfølgelig også ske, hvis tømrerfirmaet ikke udfører sine opgaver med omhu og kvalitetssans. Det er med at finde en god tømrer, hvis opgaven skal udføres ordenligt.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *